Hećimović: Ne smijemo dopustiti i treći poraz, Olimpija mora pasti

MALO je nedostajalo da Medveščak iznenadi u Salzburgu. Medvjedi su se uspjeli vratiti nakon 2:0, stvoriti nekoliko odličnih prilika poput one Jakopičeve, no pločica nije htjela u gol. Nakon toga je najskuplja momčad lige iskoristila veliki kiks Powersa i to je bio kraj. Nisu Medvjedi igrali loše, naprotiv - Kristan je nakon lošeg izdanja u petak bio sjajan, dobro je funkcionirao i napad, no presudile su pogreške.



Medveščak je tako na austrijskoj turneji nakon 7:1 u Beču poražen i u Salzburgu. Ipak, trener Ted Sator nije bio previše nezadovoljan budući da je jedva složio momčad za ovu utakmicu.

"Ponosan sam na dečke koji su dobro odigrali iako su nas pogodili izostanci. Kristan je danas odlično obranio, a mi smo imali svoju šansu u posljednjoj trećini, ali je nismo uspjeli iskoristiti", rekao je Sator.

Mike Ouellette je bio kratak:

"Bila je to teška utakmica. Prije ulaska u treću trećinu smo znali da će momčad koja prva zabije na kraju pobijediti. Nažalost, to je bio Red Bull, a ne mi. Šteta...", rekao je Ouellette.

Prpich je danas uz Smytha bio strijelac no dva gola nisu bila dovoljna.

"Teško je bilo igrati protiv Salzburga bez nekoliko vrlo važnih igrača. Bila je to teška utakmica, a nedostajala nam je samo sreća i jedan odbijanac da slavimo", rekao je Prpich.

Medveščaka već u utorak u Ljubljani čeka utakmica protiv Olimpije.

"Ne smijemo si dozvoliti da izgubimo tri utakmice u nizu. Olimpiju moramo dobiti", upozorio je John Hećimović.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.