Halilović prvi put starter za Milan koji je razbio prvaka Luksemburga

Screenshot

ALEN HALILOVIĆ prvi put našao se u udarnoj postavi Milana i odigrao 52. minute u pobjedi nad luksemburškim prvakom Dudelangeom 5:2.

U petom kolu Europske lige došao je do svog drugog službenog nastupa za milanski klub nakon što je odigrao tri minute protiv istog protivnika, samo u Luksemburgu.

Milan je poveo golom Cutronea u 21. minuti, a onda je uslijedio šok za Rossonere. Golovima Stolza u 39. i Turpela u 49. zamirisalo je na veliku senzaciju, međutim, Gattuso je potom ubacio svog ponajboljeg igrača Susa i započeo je preokret.

Autogolom Stelvia u 66. Milan je izjednačio, a onda je Calhanoglu zabio četiri minute poslije za preokret.

Novi autogol gostiju djelu je Scnhella u 78., a Borini tri minute kasnije zabija i peti gol za Talijane. Zanimljivo, gosti su oba autogola postigli glavom poslije prekida milanskog kluba.

Milan je nadomak prolaska u nokaut fazu, za potvrdu im je dovoljan remi kod Olympiakosa, a dalje bi prošli i uz poraz 1:0.

U drugoj utakmici ove sezone Betis je dobio Olympiakos 1:0 golom Sergija Canalesa iz 39. minute.

Standings provided by Sofascore LiveScore

Prava golijada viđena je u Azerbajdžanu gdje je lisabonski Sporting demolirao Qarabag 6:1. Iz penala je domaćina načeo Bas Dost u petoj minuti, da bi Zoubir u 14. poravnao na 1:1. Tada gosti ubacuju u brzinu više i golovima Brune Fernandesa u 20. te Nanija u 33. na poluvrijeme se odlazi rezultatom 1:3.


U nastavku Diaby zabija u 65. i 81., a Bruno Fernandes dolazi do drugog gola u 75. minuti.

Filip Ozobić igrao je za Qarabag od 71. minute.

Iz ove skupine prolazak dalje osigurao je Arsenal koji je s 3:0 dobio ukrajinsku Vorsklu te Sporting koji s ovom pobjedom ostaje uoči posljednjeg kola na tri boda manje od londonske momčadi.

Standings provided by Sofascore LiveScore

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.