Hajdukov Španjolac: Na Maksimir po pobjedu

Foto: Hajduk.hr

BARCELONINU B momčad zamijenio je Hajdukom iz Splita na početku prošlog ljeta. Španjolac Borja Lopez (24) utakmicom na Maksimiru upisat će svoj 24. nastup za Bijele.

Uoči derbija na Maksimiru (nedjelja, 15:00) Borja je u intervjuu za Dalmatinski portal rekao da im je trenutno samo Dinamo u fokusu.

"Sada je samo Dinamo bitan. Znamo da je to važna utakmica i ako dobijemo možemo smanjiti razliku na vrhu. Siguran sam da ćemo ovaj tjedan odraditi dobro kako bismo pokušali pobijediti."

Prošli susret s Dinamom na Maksimiru Borja je propustio zbog ozljede.

"Mislim da će biti slična utakmica kao što je bila u Splitu, s puno intenziteta i akcija u sredini terena. Ako budemo agresivni i dobri, možemo ih svladati. Imamo dobru momčad, ali i kvalitetu za zabiti. Ohandza i Said u dobroj su formi. Idemo u Zagreb s ciljem da pobijedimo."

Smatra da ključ uspjeha leži u kompaktnosti momčadi i tvrdi da pritiska uoči derbija nema.

"Ključno je biti kompaktan i iskoristiti šanse koje nam se pruže. Nemamo problema s pritiskom. Znamo da je riječ o vrlo važnoj utakmici, ali spremni smo za to. Moramo pobijediti za svoje navijače, za klub."

Ne vidi preveliku razliku između trenera Kopića i bivšeg trenera i sunarodnjaka Carrilla.

"Mislim da nema prevelike razlike između njih, nju čine samo rezultati. Trenutno smo u dobrom nizu, no obojica trenera podjednako su dobri. Carrillu želim sve najbolje u Poljskoj. Naporno treniramo, pobjeđujemo i to je uvijek važno za momčad."

Prvenstvena utrka još uvijek je neizvjesna. Do kraja je ostalo 15 kola, a španjolski stoper spreman je na borbu do kraja.

"Puno je još bodova u igri. Ako dobijemo Dinamo na Maksimiru, razlika će biti devet bodova. Vidjet ćemo kako će se situacija rasplesti, ali sigurno je da ćemo se boriti do samoga kraja."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.