Hajdukov "killer" je Ermin Zec!

ERMIN ZEC jedini je napadač u HNL-u koji bi mogao biti pojačanje za Hajduka. Sud je to trenera bijelih Stanka Poklepovića koji se od sezone oprostio upravo izjavom: "dajte mi 'killera' pa ćete vidjeti što je nogomet".

Hajduk nema pravog napadača još otkako je otišao Nikola Kalinić. Ahmad Sharbini pokazao se kao promašaj (iako, realno gledajući, i nije dobio previše šansi da se pokaže) pa bijeli i dalje nemaju igrača koji će rutinski "trpati" u protivničke mreže.

Senijad Ibričić nije napadač, niti će još dugo moći igrati ulogu spasitelja Hajduka. Koliko god puta Ibričić ponovio da mu se iz Splita ne ide, ovog će ljeta ipak promijeniti sredinu. Hajduku je hitno potrebna financijska injekcija da sanira tekuće obveze, a novac od prodaje Ibričića bi se mogao uložiti i u kupovinu Zeca.

"Ako me pitate, onda ću vam reći da smo preporučili Zeca kao igrača koji bi predstavljao pojačanje u napadu Hajduka. Hoće li klub imati novca za takvo pojačanje, ja nisam meritoran kazati", izjavio je Špaco za SN nakon što je upitan dolazi li napadač Šibenika uskoro na Poljud.

Zec ima ponude i iz inozemstva, a najaktivniji oko transfera je turski Genclerbirligi. Turski prvoligaš Šibeniku nudi dva milijuna eura za 22-godišnjeg napadača iz BiH pa je pitanje hoće li Hajduk biti spreman nadmašiti tu ponudu i nakon što "utope" Ibričića ruskom Rubinu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.