Hajduk: Naravno da imamo plan B ako Brbić odluči otići, nema straha

Foto: Dalmatinski portal

DANAS se održala Skupština Hajduka, a jedno od pitanja koje je postavljeno članovima NO-a kluba je ono o budućnosti Marina Brbića.

Podsjetimo, predsjednik Skupštine Hajduka prošli tjedan dao je ostavku jer nije ispunio obećanje da će Hajduk biti drugi.

NO kluba je odbio ostavku, no zadnja će biti Brbićeva. Pitanje je bilo što ako Brbić ostane uporan u odluci da ipak ode.

Dopredsjednik NO-a Denis Alajbeg je uzeo riječ.

''Naravno da Nadzorni odbor ima i plan B. Tražili smo od predsjednika da povuče ostavku svjesni da Brbić može i priopćiti odluku da odlazi iz kluba. Ako se dogodi taj scenarij, stabilnost kluba neće biti ugrožena. Predsjednik je rekao da ostaje sve dok ne nađemo adekvatnog čovjeka za tu poziciju. Kako ćemo ga naći? Iskoristit ćemo sve mogućnosti da izaberemo pravoga. I u klubu ima izuzetno kvalitetnih ljudi. Klub neće ostati obezglavljen, kao što se dogodilo u jednoj situaciji. Čvrsto držimo kontrolu. Straha nema i ne smije ga biti'', rekao je Alajbeg.

Postavljeno je pitanje kako se u drugim klubovima sve ne događa tako burno, a također mijenjaju predsjednike.

''To je esencija demokracije. Ovaj model je najbolje što smo smislili. Model koji imamo omogućuje svima nama da izrazimo mišljenje. Cijenimo to što se možemo svađati i argumentirati. Cijenimo to što imamo.''

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.