Guardiola obećao navijačima Cityja na predstavljanju: Sa mnom ćete biti ponosni

Foto: Getty Images / Guliver Image

PEP GUARDIOLA predstavljen je kao novi trener Manchester Cityja. Engleski klub je ispred Etihada spetakularno odradio promociju katalonskog stratega, a predstavljeni su i novi dresovi za sljedeću sezonu, kao i pojačanja Ilkay Gundogan te Nolito.

"Hvala Manchester Cityju na ovoj prilici. Vjerujem da ćemo svi uživati zajedno i radovati se pobjedama. Dokazao sam se u Barceloni Bayernu i siguran sam da će navijači biti ponosni na način na koji ćemo igrati protiv svih", rekao je Guardiola.

Jedan od najboljih trenera na svijetu otkrio je dio plana u svojoj novoj momčadi. 

"Želim stvoriti momčadski duh. Želimo nešto posebno, a tek ćemo nakon toga razmišljati o taktici i svemu ostalom. Poznajem sve igrače i njihove kvalitete. Ne želim da navijači razmišljaju o prošlosti i uspjesima, već se svi zajedno okrećemo budućnosti i novim izazovima", poručio je Guardiola.

Katalonac je potpisao trogodišnji ugovor s engleskim klubom, gdje je nasljedio Manuela Pellegrinija, koji je od 2013. osvojio naslov prvaka u Premier ligi, dva Liga kupa te je igrao u polufinalu Lige prvaka, gdje je ispao od Real Madrida.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.