PREMIER LIGA

Guardiola: Ne razmišljam o obrani naslova

Foto: EPA-EFE

MANCHESTER CITY u subotu u 13.30 gostuje kod Newcastlea u 14. kolu Premiershipa.

Momčad Pepa Guardiole ima devet bodova manje od vodećeg Liverpoola i u velikim je problemima s ozljedama. Odavno nema Laportea i Zinčenka, a na zadnjoj utakmici ozlijedio se i Sergio Agüero pa je Guardiola ostao na Gabrielu Jesusu kao jedinom napadaču.

"Mi više ne smijemo izgubiti nijednu utakmicu, ali trenutačno uopće ne razmišljam o obrani naslova. Imamo toliko ozljeda i toliko utakmica u sljedećih mjesec dana da razmišljam samo o onoj sljedećoj", rekao je Guardiola.

City je i prošle sezone zaostajao sedam bodova za Liverpoolom, a nakon poraza baš od Newcastlea Guardiola je imao dugi sastanak s igračima nakon kojeg je njegova momčad dobila 14 utakmica zaredom i na kraju obranila naslov.

"Napravit ćemo isti sastanak i ove sezone kad osjetim da je to potrebno. Pokušavamo shvatiti zašto kiksamo, ima vremena", rekao je Pep koji se osvrnuo i na otkaz njegovu sunarodnjaku Unaiju Emeryju u Arsenalu.

"Žao mi ga je. I on i ja jako dobro znamo da sve ovisi o rezultatima. Tužno mi je čuti kad bilo koji trener dobije otkaz, a ovo sigurno neće promijeniti moje mišljenje o Unaijevim sposobnostima. On je nevjerojatan profesionalac i veliki znalac. Tri godine zaredom osvojio je Europa ligu sa Sevillom. To su nevjerojatni rezultati", rekao je Pep.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.