TRANSFERI

Gorica se priprema za veliku prodaju? Dovela je bivšeg igrača Monaca i Bologne

Screenshot: Instagram

GORICA je nakon Sylvanusa Nimelyja dovela još jednog nogometaša afričkih korijena. Riječ je o Cheicku Keiti koji ima malijsko i francusko državljanstvo, doznajemo iz neslužbenih izvora. 

Keita je 24-godišnji lijevi bek koji je u karijeri nastupao za Monacovu U-19 momčad u kojoj je igrao s Kylianom Mbappeom, a bio je još igrač Birminghama, Virtus Entelle, KAS Eupena i Bologne. 

Dinamo želi Čabraju

U Goricu je stigao kako bi ojačao poziciju lijevog bočnog na kojoj Gorica zasad ima samo Marijana Čabraju, U-21 reprezentativca koji je sve bliže odlasku iz kluba.

Čabraja je velika želja Dinama koji s njim i Štefuljem želi zatvoriti lijevi bok na duži period. Vrlo je izgledno da već u sljedećih nekoliko dana Čabraja potpiše za Dinamo pa se u Gorici očito spremaju na taj scenarij.

Špikić zasad ne ide nikamo

Doduše, također je izvjesno da Čabraja neće odmah otići iz Gorice ako dogovori transfer u Dinamo, već bi, baš kao i Štefulj kod Rijeke, trebao ostati na posudbi do ljeta.

Taj vremenski period dao bi Keiti dovoljno vremena da se prilagodi na Goricu u koju je stigao za zasad nepoznat iznos odštete. Ugovor je potpisan, a predstavljanje se očekuje tijekom sljedećeg tjedna. 

Puno se ovih dana piše i o tome da Dinamo želi dovesti Darija Špikića, ali kako doznajemo, službene ponude za igrača još uvijek nema, pa sukladno tome nema ni govora o tome da je posao pri kraju. 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.