hnl

Gorica dovela igrača Dinama

Foto: HNK Gorica

EDIN JULARDŽIJA novi je igrač Gorice. Mladi 21-godišnji veznjak potpisao je ugovor do 2026. godine, a u Goricu dolazi iz Dinama s kojim je sporazumno raskinuo ugovor. Zadnju sezonu i pol proveo je na posudbama u Slavenu i Šibeniku, ali je karijeru odlučio nastaviti u Gorici.

"U Dinamu sam prošao sve mlađe selekcije, debitirao za prvu ekipu, međutim nisam upisao značajniju minutažu pa sam priliku tražio na posudbama. Svidjela mi se ponuda koju sam dobio od Gorice i vjerujem da je Gorica najbolja opcija za moj daljnji napredak. Najbitnije mi je igrati, želim se dokazivati na terenu, a volio bih da sezonu koja je pred nama završimo u gornjem domu tablice, na mjestu koje vodu u Europu", rekao je po potpisu ugovora.

Julardžija je upisao samo dva nastupa za Dinamo, ali je bio član sjajne mlade generacije koja je dogurala do četvrtfinala juniorske Lige prvaka prije nego što je natjecanje prekinuto zbog korone. U juniorskoj ligi prvaka igrao je 19 utakmica, a za Dinamo 2 upisao je 18 nastupa i tri gola.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.