Gorica dovela bivšeg napadača Beverena

Foto: HNK Gorica

GORICA je službeno potvrdila pojačanje za drugi dio sezone. Petoplasirana momčad HNL-a postala je jača za Cherifa Ndiayea, koji je nakon uspješne probe potpisao ugovor do 2022. godine. U pitanju je 22-godišnji senegalski napadač, koji je nogometnu karijeru započeo u rodnom Dakru, u klubu Grand Yoff, a posljednji klub prije dolaska u Veliku Goricu bio mu je belgijski Beveren.

"Presretan sam što sam dobio ovu priliku. Budući da sam još prije nekoliko mjeseci raskinuo ugovor s Beverenom, jedva sam čekao vratiti se utakmicama. U Gorici su me svi fantastično primili, toliko dobro da se uopće ne osjećam kao da sam novi igrač. Štoviše, imam osjećaj da sam ovdje već godinama. Sviđa mi se i grad, i to što je blizu Zagreb... Ma nije moglo završiti bolje", rekao je na službenom predstavljanju bivši član belgijskog prvoligaša. 

Embed from Getty Images

Prve golove za Goricu već je zabio, bio je strijelac u pobjedama protiv slovenskih prvoligaša Krškog (5:1) i Aluminija (3:1), a igrao je i u remiju s Lokomotivom (1:1). Nova prilika doći će već u srijedu, kad će Gorica odigrati dvije pripremne utakmice - u 11 sati protiv Sesveta te u 14 sati protiv mađarskog drugoligaša Budafokija.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.