Giggsov brat o uništenoj obitelji: Nitko ne priča sa mnom jer nemam veliku kuću

Foto: Guliver Image/Getty Images

LEGENDA Manchester Uniteda i izbornik Walesa, Ryan Giggs, izazvao je pravi skandal kad se doznalo da je godinama bio u vezi sa suprugom vlastitog brata Rhodrija.

Rhodri Giggs nikad nije javno pričao o tome što se događalo između njegovog brata i supruge, no sad je progovorio u jednom podcastu i iznio niz detalja te afere. Rekao je kako ga je najviše pogodilo što je nakon svega ostao bez čitave obitelji jer je majka Lynne stala na stranu Ryana i nije mu se javila punih osam godina.

"Stala je na njegovu stranu jer ja nisam imao 35 medalja, nisam igrao za Manchester United i nemam veliku kuću", rekao je Rhodri.

Rhodri je za aferu njegovog brata i žene Natashe saznao preko novina.

"Saznao sam sve iz novina. Moja bivša supruga je dan ranije otišla na odmor s djecom i isključila je telefon, tako da nisam odmah mogao razgovarati s njom. Sumnjao sam i prije da se tu nešto događa. Međutim, roditelji su me uvjeravali da je sve u redu."

Otkrio je i kad su se sumnje o prevari pojavile.

"Te noći sam se trebao naći s njom. Nije mi odgovarala na pozive, a kako sam znao da United organizira zabavu, znao sam da ću je naći tamo. I zaista je tamo bila. Tu su počele ozbiljne sumnje."

Premda je on žrtva prevare, s njim nitko iz obitelji ne razgovara, a bivša supruga ne želi imati nikakav kontakt ni sa zajedničkim djetetom.

"Ona nikada nije nazvala da pita za naše dijete. Nije ga vidjela sedam ili osam godina, a živi milju od mene. Obitelj ne razgovara sa mnom, ali su s Ryanom u normalnom odnosu. Svi žive u Walesu, uživaju tamo", rekao je Rhodri Giggs.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.