Giggs razmišlja o povratku u velšku reprezentaciju

RYAN GIGGS, 36-godišnja ikona engleskog Manchester Uniteda, senzacionalno je otvorio vrata mogućem povratku u velšku nogometnu reprezentaciju.

Bivši kapetan Walesa, koji je posljednju put nastupio za reprezentaciju 2007. godine, branio je boje svoje rodne zemlje ukupno u 64 navrata.

Odluku o reprezentativnom umirovljenju donio je svojedobno zbog produljenja klupske karijere, a sada je u razgovoru za velški dnevnik Western Mail objasnio da je otvoren za povratak.

"To je nešto o čemu moram razgovarati s Johnom Toshackom (velškim izbornikom) i Sir Alexom Fergusonom (menadžerom Manchester Uniteda), ali u ovom trenutku ideju ne bih odbacio. Da dobijem poziv moramo bih dobro razmisliti o tome. Svakako ne isključujem mogućnost povratka", objasnio je rekorder Manchester Uniteda po broju nastupa za klub s Old Trafforda koji je debitantsku utakmicu za Crvene vragove odigrao 1990. godine.

Giggsova prebogata riznica trofeja uključuje 11 osvojenih naslova engleskog prvaka i dva naslova Lige prvaka. Nedavno je Velšanin izabran i za sportsku osobu 2009. godine u izboru BBC-ja.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.