Genoa vladar Ligurije, nula Fiorentine

Foto: Getty Images / Guliver Image

GENOA je razbila Sampdoriju s 3:0 u 37. kolu Serie A. Golovima Leonarda Pavolettija u 3. te Susa Fernandeza u 26. i 74. minuti momčad Gian Piera Gasperinija slavila je kao gost u 111. derbiju Ligurije te nanijela težak poraz ekipi Vincenza Montelle.

Sterilna Fiorentina, Sassuolo prestigao Milan u borbi za Europa ligu

Fiorentina je ponovno razočarala. Milan Badelj, koji je igrao do 87. minute, i Nikola Kalinić nisu uspjeli svladati Palermo, koji je nulom u Firenzi stigao na korak od opstanka.  Viola je pobijedila samo jednom u posljednjih 10 susreta, uz pet remija i četiri poraza.

Udinese je remizirao 1:1 kod Atalante, a Andrija Balić i Stipe Perica nisu ulazili u igru. Sassuolo je pogotkom Mattea Politana u 85. minuti poslao Frosinone u Serie B te prestigao Milan na šestom mjestu koje vodi sljedeće sezone u Europa ligu.

Lazio slavio, Marchetti obranio dva penala napadaču Carpija

Lazio je drugu pobjedu zaredom upisao kod Carpija 3:1. Milan Biševac u 23, Antonio Candreva u 32. te Miroslav Klose u 73. potpisali su nova tri boda Simoneu Inzaghiju, dok je na drugoj strani Jerry Mbakogu izveo dva penala, no vratar Claudio Marchetti obranio je njegove udarce u 12. i 41, ali je napadač domaćih ipak uspio zabiti u 84. minuti. Do kraja susreta Lucas Biglia i Filip Đorđević dobili su crvene kartone. 


 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.