TRANSFERI

Gazzetta: Boban i Maldini znaju koga će dovesti ako ne dogovore Kramarića

Foto: EPA

MILAN je jučer potvrdio Marca Giampaola kao novog trenera, a već su danas krenule priče o pojačanjima koje bi Boban i Maldini trebali dovesti talijanskom strategu uoči sljedeće sezone. 

Ranije je doveden Rade Krunić iz Empolija kao pojačanje u veznoj liniji, a osim njega, žele dovesti Stefana Sensija iz Sassuola ili Lucasa Torreiru iz Arsenala. 

Ipak, Milanu trebaju pojačanja i u napadu, traže nekoga s kim bi uparili Piateka, a kao prva opcija spominje se naš Andrej Kramarić, koji je navodno već dogovorio osobne uvjete s klubom, a preostao je samo još dogovor klubova. 

Spremni su u Milanu i na potencijalni neuspjeh u tim pregovorima, pa kao alternativu imaju ponudu za Patricka Schicka iz Rome. Kramarić je i dalje prvi izbor jer su u Milanu uvjereni da bi njegov transfer bio isplativiji s obzirom na to da Roma za Schicka traži između 30 i 35 milijuna eura. 

Taj traženi iznos Milan će, ako ne potpiše Kramarića, pokušati spustiti tako što će u dogovor ubaciti mladog Patricka Cutronea. Vjeruju da bi tako morali platiti samo 15 milijuna eura odštete, što im je prihvatljivo, prenosi Gazzetta. 

 

 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.