GAF NA KVADRAT Primio gol dok je ispijao vodu

Foto: Dailymotion (screenshot)

RIJEDAK gaf viđen je u današnjem drugoligaškom ogledu njemačkog prvenstva između Duisburga i Ingolstadta. Premda je na koncu pobijedio s 2:1, Duisburg je olako mogao izgubiti nesmotrenim činom svojega vratara.
 
Mark Flekken isprva se ogrnuo epitetom junaka jer je u 11. minuti okršaja obranio jedanaesterac Ingolstadtovom napadaču Stefanu Kutschkeu. Dvije minute kasnije Duisburg je poveo golom Ahmeat Engina, no već pet minuta kasnije uslijedio je događaj koji je obilježio utakmicu, a možda i prvenstveno kolo.
 
Dok je Ingolstadt gradio ofenzivnu akciju, Duisburgov golman Mark Flekken leđima je bio okrenut zbivanjima na travnjaku te se osvježavao vodom. Ingolstadtovi igrači nenadano su iskoristili pomalo komičnu situaciju. Stefan Kutschke bio je uporan u nastojanjima da se domogne ubačene lopte te je naposljetku lakše od očekivanog poentirao za izjednačenje i prolom smijeha na tribinama Duisburgove Schauinsland-Reisen Arene.
 
Mark Flekken na vlastitom je primjeru ubrzo spoznao koliko je tanka granica između junaka i tragičara. U konačnici, Duisburg je trijumfirao zgoditkom Borysa Tashchyja u 66. minuti.
 
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.