Futsal Dinamo proslavio jesensku titulu prvaka

Foto: Goran Stanzl / PIXSELL

FUTSAL DINAMO večeras je u sklopu posljednjeg kola prvog dijela sezone u Makarskoj s 4:1 porazio Novo Vrijeme Apfel. Pobjedom se, u svojoj trećoj prvoligaškoj uzastopnoj sezoni, okrunio povijesnom titulom jesenskog prvaka Prve hrvatske futsal lige.
 
U prvom poluvremenu pogodaka nije bilo, ali Novo Vrijeme Apfel izvedbeno je ostavilo donekle bolje impresije. S nekoliko dojmljivih obrambenih intervencija posebice se istaknuo Dinamov vratar Goran Škorić.
 
U nastavku utakmice Futsal Dinamo preuzeo je inicijativu te je poveo u 29. minuti zgoditkom Davora Kanjuha. Zagrebačka momčad vodstvo je udvostručila, odnosno utrostručila sedam minuta kasnije golovima Davora Kanjuha i Vedrana Matoševića.
 
Nadu u povratak makarskom je timu donekle udahnuo Vedran Kazazić u 37. minuti, no minutu prije svršetka ogleda Matija Capar potvrdio je Dinamov trobod vrijedan historijskog podviga.
 
"Čekali smo i dočekali pobjedu kojoj smo se nadali. Godi nam naslov prvaka. Napunit će nas samopouzdanjem pred nastavak sezone. Nema smisla da se skrivamo. Momentalno smo prvi na tablici i naravno da želimo biti državni prvaci. Doigravanje će biti druga priča, ali optimističan sam jer vjerujem da ćemo dotada biti još uigraniji", za Index izjavio je Dinamov trener Mićo Martić.
 
Futsal Dinamo zimsku je stanku okončao na liderskoj poziciji s 30 osvojenih bodova. Slijede ga drugoplasirani Split Tommy s dva boda manje te trećeplasirano Novo Vrijeme Apfel s 25 bodova. Aktualni hrvatski prvak Nacional Zagreb trenutačno zauzima peto mjesto sa 16 bodova.
 
Početak proljetne polusezone zakazan je za sredinu veljače 2018. godine.
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.