EUROPSKO PRVENSTVO

Francuski mediji: Danas jedva da je i bilo utakmice protiv Hrvatske

Foto: EPA

HRVATSKE rukometašice su u polufinalu Europskog prvenstva u Danskoj poražene od Francuske rezultatom 30:19 za Francusku.

Francuski mediji dali su puno prostora plasmanu reprezentacije u drugo finale EP-a zaredom, a ugledni L'Equipe piše o lakoj pobjedi protiv Hrvatske.

"Hrvatska nije postigla pogodak 10 minuta"

"U petak jedva da je i bilo utakmice. Ekipa Francuske brzo je slomila svoje suparnice. Hrvatska je izdržala samo deset minuta, povela je 3:2, a zatim primila strašnih devet pogodaka (11-3, 18.) zaredom. Francuska obrana spriječila je Hrvatice da zabiju deset minuta”, piše u izvještaju L'Equipea.

Francuskinje su odmah na početku željele riješiti pitanje pobjednika

Siraba Dembele Pavlović, koja je Hrvatskoj postigla tri pogotka, za televizijski kanal TMC je kazala:

"Sretna sam, to je ozbiljna pobjeda protiv Hrvatske. Od početka smo Hrvatice dovele u nezgodnu situaciju, bile su u mogućnosti postići vrlo malo golova. Željele smo napraviti razliku na početku i ne dati im nadu u povratak”, rekla je Dembele.

Francuska će u nedjelju igrati finale u Herningu protiv pobjednika susreta između Danske i Norveške, dok će Hrvatska u susretu za treće mjesto na poraženog. Utakmica za broncu igra se od 15:30, dok je finale na rasporedu od 18 sati.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.