Fiolić napustio Osijek i odmah našao novi klub

Foto: Borna Jakšić/PIXSELL

IVAN FIOLIĆ oprostio se od Osijeka. Sporazumno je 27-godišnji ofenzivac raskinuo ugovor i karijeru će nastaviti u Kini. Iz Osijeka odlazi nakon 69 nastupa i sedam golova.

"Duže vrijeme nisam igrao u kontinuitetu, moglo je biti zasigurno više nastupa. No, generalno gledajući bilo mi je ovdje prelijepo i uživao sam u Osijeku. Na kraju krajeva, tu sam se ostvario i kao otac, dobio sam kćerku i sigurno će mi puno toga pozitivnog ostati u sjećanju", rekao je Fiolić za klupsku stranicu.

"Idem u Kinu, potpisao sam tamo ugovor, sretan sam i zadovoljan. Idem u Tianjin Tiger, gdje smo na okupljanju 3. siječnja. Iskreno mi je cilj zadržati se tamo što duže, a dobio sam vrlo pozitivne informacije o njima iz dosta meni bliskih izvora", izjavio je Fiolić i dodao:

"Potpisao sam ugovor na dvije godine i vjerujem da ću se brzo prilagoditi na sve što me tamo očekuje. Brzo će mi se priključiti i obitelj, pa ću svakako biti i potpuno miran i koncentriran na svoju igru. Osijeku, dakako, želim sve najbolje u svakom smislu, pratit ću i nadalje svoje dosadašnje suigrače i nadam se da će više nego dosad razveseliti navijače."

U HNL-u je Fiolić ove sezone skupio samo 370 minuta. Zabio je dva gola uz jednu asistenciju i bio je nezadovoljan statusom u momčadi.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.