Esport

FIFA 19: Modrić najbolji igrač Reala

Foto: EPA-EFE

NA Twitteru su objavljene ocjene igrača nekih od najjačih klubova svijeta u demo verziji FIFA-e 19. Među njima našle su se i ocjene igrača Real Madrida koji je ovog ljeta ostao bez najveće zvijezde i najboljeg nogometaša svijeta, Cristiana Ronalda. Međutim, odlaskom Portugalca Luka Modrić s ukupnom ocjenom 91 postao je najbolje ocijenjeni igrač Kraljevskog kluba. Istu ocjenu dijeli još samo kapetan Sergio Ramos. 

>Evo što nas očekuje u popularnom The Journey modu u FIFA-i 19

>Pogledajte nevjerojatne pogreške golmana u novoj FIFA-i

Do izlaska FIFA-e 19 ostalo je nešto više od mjesec dana, ali zahvaljujući demo verziji igre dobili smo priliku vidjeti ocjene nekih od najboljih nogometaša svijeta. Objavljene su ocjene nogometaša PSG-a, Atletico Madrida, Tottenhama, Manchester Uniteda, Manchester Cityja, Bayerna, Juventusa i Real Madrida. To je više nego dovoljno velik uzorak da vidimo kako među svjetskom elitom kotira najbolji veznjak svijeta i kapetan srebrne hrvatske reprezentacije Luka Modrić. 

Lijepo je vidjeti da Pogba, Eriksen, Griezmann, Mbappe, Kane, David Silva, Dybala, Pjanić i brojne druge zvijezde imaju nešto zajedničko - svi imaju lošije ocjene od Luke Modrića. Transferom Cristiana Ronalda iz Reala u Juventus, Modrić i Ramos postali su najbolje ocijenjeni igrači Reala. Istu ocjenu kao njih dvojica iz navedenih klubova ima još samo sjajni Belgijac Kevin De Bruyne, dok su bolje ocijenjeni od Modrića još samo Neymar s 92 te Cristiano Ronaldo s 94. Treba napomenuti kako je legendarni Portugalac na naslovnici igre, a na naslovnici Champions Editiona u društvu mu je, pogađate, Neymar. 

Modriću je tako ukupna ocjena s 89 u FIFA-i 18 porasla na 91 u FIFA-i 19. Imati najvišu ocjenu u Kraljevskom klubu i nakon odlaska Cristiana Ronalda nije mala stvar. Marcelo lako konkurira za najboljeg lijevog beka na svijetu. U napadu su još dokazane veličine Isco i Bale, a na desnom krilu i zvijezda u usponu Asensio. Modrićev kolega u veznom redu Toni Kroos dobio je ocjenu 90, Casemiro tek 88. Jedan od najboljih stopera svijeta, kapetan Reala i španjolske reprezentacije, Sergio Ramos, dobio je jednaku ocjenu kao hrvatski čarobnjak. Moramo priznati, potpuno zasluženo. Pojačanje na vratima Courtois dobio je 90 i tako dodatno pojačao obranu kluba. 

Real Madrid i Juventus

Screenshot: FIFA 19 Demo

Bayern i Manchester City

Screenshot: FIFA 19 Demo

PSG i Manchester United

Screenshot: FIFA 19 Demo

Atletico Madrid i Tottenham

Screenshot: FIFA 19 Demo

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.