FFC dovodi 40 Top boraca i seli u SAD

Foto: FFC/Fightsite

SPEKTAKULARNI FFC 20 sinoć je oduševio zagrebačku publiku u "Ciboni", a najbolji borci i predsjednik FFC-a Orsat Zovko na press konferenciji su izrazili veliko zadovoljstvo borbama i cijelim eventom.
 
"Čestitam svima na sjajnim borbama. Mogu reći da smo vrlo zadovoljni ovim eventom, ali želimo još više. Želimo biti sam vrh svjetske produkcije. Trenutno smo u Top 10 svjetskih promocija, a u novoj sezoni selimo naš HQ u Los Angeles i dogovorili smo 6 evenata u SAD-u i još 6 u Europi. Dovodimo i 30-40 novih Top boraca među kojima je 8-10 Brazilaca, Japanaca i drugih, ali i dalje ćemo forsirati naše borce. U ovih dvadesetak evenata napravili smo selekciju, oni koji su se dokazali će ostati, ali neki će nažalost otpasti", rekao je Zovko i najavio početak nove sezone 16. siječnja u Italiji, 23. travnja i nastup u SAD-u u Springfieldu, a 4. lipnja na Floridi.
 
Zovko se osvrnuo na borce koji su impresionirali publiku pobjedama i nokautima. "Nitro" Pejić već je dobio potvrdu da će se boriti za titulu, kao i Ivica Trušček, koji prvo mora riješiti svoj problem s kilažom, a i srpski borac Dušan Džakić već je na pressici prihvatio ponudu za nastup već na sljedećem FFC eventu. Zvijezda večeri Igor Pokrajac, koji je ekspresno porazio "Gruzijskog bombardera", također će dobiti borbu za titulu, ali tek će vidjeti u kojoj kategoriji.
 
Waterman: Hrvatska treba biti ponosna
 
Na eventu je bio i ponajbolji europski MMA sudac Grant Waterman koji je nahvalio organizaciju u Zagrebu.
 
"Za ovako nešto potrebna je strast, a ne samo novac. Orsat ima tu strast. Hrvatska treba biti ponosna što ima borilačku promociju svjetske klase", rekao je Waterman.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.