FaZe Clan i North su drugi polufinalni par ELEAGUE CS:GO Premierea

Foto: ELEAGUE

Drugi dan ELEAGUE CS:GO Premiera prošao je bez iznenađenja. FaZe Clan je savladao EnVyUs bez većih problema, a North je nadigrao Heroic s dva puta po 16-7. 

>> Cloud9 i Astralis prvi polufinalisti ELEAGUE CS:GO Premiera
 
FaZe Clan i North nastavit će svoj put u borbi za pola milijuna dolara, koliko dobiva pobjednik ELEAGUE CS:GO Premiera. Nakon što su dan prije polufinale izborili Cloud9 i Astralis, sinoć su im se pridružili FaZe Clan i North.
 
FaZe Clan je protiv EnVyUs odigrao napeti Nuke, koji je standardno jaka mapa za francusku ekipu. Cedric "RpK" Guipouy odigrao je odlično na strani EnVyUs, dok od zvijezda FaZe Clana nismo vidjeli uobičajeni učinak, ali i to je bilo dovoljno za pobjedu. 
 
Na Overpassu je situacija bila potpuno drugačija. FaZe Clan je protivnicima prepustio svega tri runde te s odličnim Havardom "rainom" Nygaardom  upisao pobjedu i prošao u polufinale. FaZe Clan je potvrdio ulogu glavnog favorita uz Astralis, nakon što je neslavno ispao G2 Esports. Nikola "NiKo" Kovač bio je standardno dobar, ali ovoga puta nije pružio vanrednu predstavu.
 

 
U danskom dvoboju bez većih problema slavio je North, koji je na obje mape bio bolja ekipa. Kristian "k0nfig" Wienecke i Philip "aizy" Aistrup predvodili su svoju ekipu koja je na Overwappasu i Mirageu slavili s rezultatom 16-7. 
 

 
U četvrtak 12. listopada u 20:00 počet će prvi polufinalni meč između Cloud9 i Astralisa, u kojem je danska ekipa veliki favorit. Nešto kasnije tijekom večeri ponovo će na pozornicu izaći NiKo i FaZe Clan te drugog sudionika finala odlučiti u meču protiv Northa.
 

>>> Esport je jedan od najvećih globalnih fenomena današnjice. Nema relevantnog medija na svijetu koji ne izvještavaju o najvažnijim događanjima u esport industriji, a neke od najvećih globalnih kompanija ulažu stotine milijuna dolara kako bi na vrijeme ugrabile dio ovog brzorastućeg tržišta. Na Index Sportu pratite najnovije vijesti iz esporta, intervjue s najboljim profesionalnim gejmerima i uživajte u video klipovima i mečevima.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.