LIGE PETICE

WC dobio nagradu za igrača utakmice Tottenham - Chelsea

Foto: Instagram

JOSE MOURINHO i WC školjka ukrali su šou igračima londonskog derbija Tottenham - Chelsea (1:1, 6:5) u četvrtom kolu Liga kupa, pa je pošteno da netko od njih dobije nagradu za igrača utakmice. 

U 76. minuti utakmice, pri vodstvu Chelseaja 1:0, menadžer Tottenhama je poludio jer je njegov igrač Eric Dier pohitao u svlačionicu obaviti nuždu. Mourinho je ljutito otrčao za njim nakon što je Chelsea iz kontranapada skoro postigao pogodak preko Hudson-Odoija.

Ipak, nakon utakmice i dramatične pobjede nad klubom kojeg je vodio u dva navrata, Mourinho je opušteno govorio o događaju koji je obilježio utakmicu.

"Odmah sam razumio što se dogodilo. Otišao sam u svlačionicu kako bih to pokušao ubrzati. Ono što se dogodilo Ericu Dieru nije normalno. Moram ga pohvaliti na poseban način", kazao je Mourinho pa pojasnio:

"Trebalo bi biti zabranjeno nogometašima da igraju dvije utakmice u razmaku od 48 sati na ovoj razini. Ono što je učinio nije ljudski. Morao je otići u toalet, nije imao izbora. Možda je to normalno u situaciji kada ste potpuno dehidrirali, što je i bio slučaj. Morao sam staviti pritisak na njega da se brzo vrati, ali on je pravi primjer za sve."

Dier je za primjerenu predstavu, koju je odradio cijelu te zabio u seriji penala, dobio nagradu za igrača utakmice.

Predao ju je WC školjki. To je pokazao na Instagramu uz komentar "Pravi igrač utakmice" i dobio gotovo 250 tisuća lajkova.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.