Esport

Evo kako možete besplatno igrati FIFA-u 18

U SUBOTU, 9. lipnja, Electronic Arts je održao EA Play 2018, konferenciju ususret  E3 sajmu u Los Angelesu na kojoj već tradicionalno najavljuju nove igre i novitete u svojim postojećim naslovima. Uz brojne druge igre, na konferenciji je prikazan i najavni trailer za FIFA-u 19 te su potvrđene neke špekulacije u vezi nadolazeće igre. Na istoj je konferenciji EA najavio i početak besplatnog triala za FIFA-u 18 kako bi igrači mogli zaigrati 2018 FIFA World Cup Russia mod koji je došao u igru 29. svibnja. 

>Ovo je FIFA 19: Potvrđena Liga prvaka i datum izlaska nove igre

>Hrvatski tinejdžer prvi je uspio ono što pokušava više od 45 milijuna ljudi

FIFA-u 18 besplatno mogu igrati igrači na PlayStation 4 i Xbox One konzolama te PC-ju, ali samo na ograničeno vrijeme. Još nije službeno potvrđeno kada će trial prestati. Sjajna je to promocija najpopularnije nogometne igre prije početka Svjetskog prvenstva u Rusiji. Svi igrači će tako dobiti priliku igrati novi FIFA World Cup mod koji je prije desetak dana stigao u FIFA-u 18 i donio brojne novitete. Sve 32 reprezentacije koje će se natjecati u Rusiji, nekoliko različitih modova za igru te rekreacije 12 stadiona u Rusiji na kojima će se igrati utakmice Svjetskog prvenstva. Želite li sudjelovati u besplatnom trialu za FIFA-u 18, sve što trebate učiniti je otići na službenu stranicu i preuzeti igru. U besplatnom trialu bit će vam dostupne praktički sve mogućnosti koje su uključene u igru.

Screenshot: easports.com

FIFA 19 jedna je od najvećih novosti EA Play konferencije. Naslovnicu će krasiti Cristiano Ronaldo, a igra bi trebala izaći 29. rujna. Potvrđeno je kako je EA Sports otkupio prava UEFA-e za Ligu prvaka i Europa ligu koje će biti uključene u FIFA-u 19, nakon što su posljednjih deset godina dva najelitnija klupska natjecanja bila dio PES serijala. The Journey, popularni i hvaljeni single-player mod bit će uključen i u ovogodišnje izdanje FIFA-e, ali s njime će priča Alexa Huntera ujedno i završiti. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.