Hrvatski kup

Evo gdje gledati prijenos polufinala Kupa s Poljuda

Foto: Miroslav Lelas/Pixsell

DANAS s početkom u 17:30 nogometaši Hajduka i Gorice kreću u borbu za finale Hrvatskog kupa. Obje momčadi su izgubile posljednje ligaške susrete. Gorica je u Split došla s čak šest uzastopnih prvenstvenih poraza, a Hajduk je u Jadranskom derbiju izgubio od Rijeke i prekinuo niz od 10 kola bez poraza. 

"Pogotovo u ovom natjecanju svašta je moguće u jednom susretu. I moramo biti spremni na to. Goricu cijenimo jer ima kvalitetu i bit će opasna jer nema što izgubiti. Kada se vidi ljestvica, jasno je da je njoj Kup šansa da ovu sezonu označi kao pozitivnu. No naš je jedini zadatak pobjeda protiv Gorice", rekao je Hajdukov trener Valdas Dambrauskas.

Ove sezone Hajduk je neporažen protiv Gorice. Slavio je dvaput na gostovanjima s 3:1 i 4:0, a na Poljudu je susret završio bez pogodaka. Zanimljivo, u međusobnim duelima vodi Gorica 8-5 u pobjedama, a u Kupu je oba puta bila bolja od splitskog kluba. Utakmicu s Poljuda možete gledati na HNTV-u. U 17 sati počinje uvodna emisija Kup je naš, što je najava događaja na poljudskom stadionu. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.