Eto'o: Henry nije bio dobar poput mene i Anelke

Foto: EPA

SAMUEL ETO'O, umirovljeni kamerunski napadač koji je najbolji period karijere proveo u Barceloni, smatra kako Thierry Henry nije bio na njegovoj razini. Podsjetimo, Eto'o i Henry igrali su zajedno u Barceloni, s kojom su u sezoni 2008./2009. osvojili trostruku krunu pod trenerom Pepom Guardiolom i uz mladog Lea Messija.

Eto'o također misli kako Henry, najbolji strijelac francuske reprezentacije ikad, nije bolji ni od sunarodnjaka Nicolasa Anelke. "Mislim da Henry nije bio na razini Anelke. Henry je bio dobar, ali više sam volio druge igrače. U svakom slučaju, nije bio na mojoj razini. Moja sreća ili nesreća je što nisam igrao za Francusku jer Francuska bolje prodaje", rekao je 41-godišnji Eto'o u snimci objavljenoj na Twitteru.

Henry je u Barcelonu došao 2007. iz Arsenala. Govorilo se da će zamijeniti upravo Eto'oa, no Kamerunac je poručio kako mogu igrati zajedno. "To nije moj problem, to je problem Franka Rijkaarda (tada trenera Barcelone, op. a.). Novinari su htjeli stvoriti napetosti između Henryja i mene. Smiješno. Igrat ćemo zajedno", rekao je tada Eto'o.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.