Etihade, spremi se, dolazi ti ljutiti Ibra

Foto: Getty Images / Guliver Image

MANCHESTER CITY i PSG igraju večeras od 20:45 sati uzvrat četvrtfinala Lige prvaka. Engleska i francuska momčad remizirale su 2:2 u Parizu, nakon čega se polufinalu približila ekipa Manuela Pellegrinija.

"Ako mislimo igrati na 0:0, bit ćemo eliminirani. To nije ono što želimo, već ćemo težiti tome da igramo svoju igru, a najvažnije je da zabijemo gol. Takva smo momčad već dugo, takva ćemo biti i večeras. Najveće prijetnje dolaze od Zlatana Ibrahimovića, Edinsona Cavanija,  Angela Di Marije, no teško je i njima zaustaviti Sergija Aguera, Davida Silvu i Kevina De Bruynea", poručuje Pellegrini.
 
PellegriniSvi su govorili da nemamo šansi
 
City je u prvom susretu preživio jedanaesterac Zlatana Ibrahimovića te se kod rezultata 2:1 uspio vratiti i golom Fernandinha izboriti sjajni remi.
 
"Odigrali smo jako dobru utakmicu u Parizu, ali svaka je utakmica drugačija. Sjetite se kako je većina pisala i govorila da i nemamo prevelike šanse protiv PSG-a u gostima. Pokazali smo svima da su u krivu", jasan je trener engleske ekipe.
City može dogurati do kraja
 
Domaćin će morati bez ozlijeđenih Vincenta Kompanyja, Raheema Sterlinga, dok će stisnuti zube Sergio Aguero, David Silva, Nicolas Otamendi. 
 
"Svjesni smo da možemo u polufinale. Emocionalni aspekt će odlučiti. Moramo znati kako ostati mirni, a da nas pri tome nosi atmosfera cijelu utakmicu. Sezona za nas nije bila lagana zbog silnih ozljeda koje su nas zadesile, ali mi smo se uvijek nastavili boriti. One momčadi koje doguraju do polufinala sigurno mogu i do kraja. Vjerujem da mi to možemo",  zaključio je Čileanac.
Blanc: Ibra je ljut
 
Trener PSG-a Laurent Blanc neće moći računati na suspendirane Davida Luiza te Blaisea Matuidija, dok su pod znakom pitanja Marco Verratti i Javier Pastore. Francuskom prvaku treba pobjeda ili bilo koji remi već od 2:2.
 
"Želimo plasman u polufinale i vjerujemo u to. Bit će teško, no moja momčad je puna samopouzdanja. Nismo navikli na propuštene prilike Ibrahimovića iz prvog susreta, no on je jako ljutii želi večeras biti klinički precizan", otkriva Blanc.
Ibra: Hajdemo osvojiti Ligu prvaka
 
Ponovno će sve oči biti uprte u sjajnog Ibrahimovića, od kojeg će mnogo toga zavisiti u večerašnjem sudaru dvije momčadi na katarski pogon.
 
"Treniramo i koncentrirani smo. Svake sezone cilj nam je otići dalje, ali večeras moramo pokazati zašto nam je mjesto u polufinalu. Ove smo sezone momčad s više iskustva i igranje u četvrtfinalu nije neka novost za nas. Ako možemo osvojiti Ligu prvaka - hajdemo je osvojiti", rekao je čudesni švedski napadač.
Očekivani sastavi
 
MANCHESTER CITY: Hart - Sagna, Otamendi, Mangala, Clichy - Fernandinho, Toure, Navas, De Bruyne, Silva - Aguero
 
PARI SAINT-GERMAIN: Trapp - Aurier, Thiago Silva, Marquinhos, Maxwell - Rabiot, Thiago Motta, Stambouli - Di Marija, Cavani, Ibrahimović
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.