LIGE PETICE

ESPN: U Dortmundu su mislili da se United šali kad je poslao ponudu

Foto: Getty Images/Guliver Image

MANCHESTER UNITED je ovog ljeta imao velike planove u prijelaznom roku, a na kraju je doveo Donnyja van de Beeka iz Ajaxa, Alexa Tellesa iz Porta i Edinsona Cavanija kao slobodnog igrača.

Najveća Solskjaerova želja bio je Jadon Sancho oko kojeg je United s Borussijom pregovarao još od zimskog prijelaznog roka. United je nudio razne varijante kojima bi zadovoljio Borussiju, ali Nijemci nisu željeli spustiti cijenu ispod 120 milijuna eura, što United nije mogao ili nije želio platiti. Nudili su se brojni bonusi i 90 milijuna eura, ali Borussia nije popuštala i United je na kraju odustao.

No, kako piše ESPN, prije nego što su dogovorili transfera Alexa Tellesa iz Porta, Englezi su željeli od Borussije posuditi Nicoa Schulza koji u zadnje vrijeme ne igra u prvoj postavi. Ispred njega je Raphael Guerreiro pa su u Unitedu zaključili da ga Borussia ne treba.

Nevjerica u Dortmundu

"U Dortmund je stigla ponuda za jednogodišnju posudbu koju bi United platio milijun eura. U Borussiji su ostali zatečeni takvom ponudom i vjerojatno su pomislili da se Manchester šali. Do te mjere da su počeli sumnjati u kompetentnost Unitedovih pregovarača i ljudi koji se bave sportskom politikom. Nikome nije jasno kako su mislili da bi Borussia pristala na takvu ponudu", piše ESPN.

Manchester United ove godine nije uspio ispuniti nijednu Solskjaerovu želju. Sve je prošle zime već bilo dogovoreno s Erlingom Halandom s kojim se Solskjaer osobno čuo da bi Norvežanin na kraju završio u Dortmundu jer se United nije mogao dogovoriti s njegovim menadžerima.

Sancha Solskjaer želi od kad je došao u United, ali ni taj posao nije uspio. ESPN tvrdi da Solskjaer nije pretjerano želio ni Van de Beeka ni Tellesa ni Cavanija, ali da nije imao izbora i da su to bili jedini igrači koje je klub uspio dovesti.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.