Engleski mediji: Glasni Dinamovi navijači i zbunjeni Chelseajev trener

Foto: Profimedia

NOGOMETAŠI Dinama nisu uspjeli iznenaditi Chelsea u posljednjem kolu Lige prvaka te su grupnu fazu tog natjecanja završili na posljednjem, četvrtom mjestu svoje skupine. U raspletu skupine prvo mjesto osvojio je Chelsea, a s njim će u osminu finala i Milan. Trećeplasirani RB Salzburg međunarodne utakmice nadalje će igrati u Europa ligi, dok je Dinamo stigao do kraja svog europskog puta u ovoj sezoni.

Engleski mediji popratili su ovu utakmicu, a neki od njih u prvi plan guraju ozljede igrača londonske momčadi koje su pokvarile veselje osvajaču grupe. Ben Chilwell je šepajući, uz pomoć, napustio teren, a još nije posve jasno što je s Denisom Zakarijom, iako je sam ustvrdio da mu ozljeda nije ozbiljna. Hvali se njegov doprinos u debiju.

Hvali se Dinamove navijače

"Chelseajevi igrači imali su prigušenu proslavu i to je razumljivo. Zapljeskali su svojim navijačima, a Dinamovi su i dalje glasno bodrili svoj tim", navodi BBC koji je u više navrata isticao glasnu podršku Bad Blue Boysa s tribina Stamford Bridgea. O Dinamu piše i da je "ispao iz natjecanja posljednjim mjestom u grupi".

"Chelsea se vratio na pobjedničke staze, ali velika vijest je ozljeda Chilwella koji je jedva napustio teren. Gotovo da je iznesen s njega uz pomoć dvojice ljudi iz Chelseajevog liječničkog tima", dodaje i Daily Mail.

Istaknut trener Chelseaja

"Dinamo je šokirao Chelsea u osmoj minuti", piše The Sun dodajući da je "Edouard Mendy bio nemoćan", a da je "obrana ponovo darivala suparnika". "Potter nikad nije imao toliko puno kvalitetnih igrača u momčadi i možda ga to zbunjuje. Poput razmaženog djeteta koje na Badnjak ne zna koji bi skupocjeni poklon prvo otvorio."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.