Elita europskog vaterpola u Sarajevu

U ORGANIZACIJI Vaterpolo kluba Bosna i suorganizaciji Olimpijskog bazena Otoka, a uz pokroviteljstvo gradonačelnika grada Sarajeva Alije Behmena slijedećeg vikenda od 25.09 do 27.09 u Sarajevu će se održati veliki i prestižni vaterpolo turnir SARAJEVO CHAMPION CHALLENGE. Na turniru će igrai najkvalitetnije europske momčadi i višestruki prvaci Europe.

Učešće na turniru potvrdili su aktualni prvak Europe Primorac Kotor, Mladost Zagreb  (sedmerostruki europski prvak), Jug Dubrovnik (3 x europski prvak), Jadran Split (2 x europski prvak), Jadran Herceg i Cattaro Kotor.

Samim učešćem ovih velikana ovo je sigurno najveći i najkvalitetniji klupski vaterpolo turnir koji će se ove godine održati u Europi.

Obzirom na kvalitetu ekipa i atraktivnost ovog događaja BHT 1 će raditi izravan prijenos finalne utakmice ovog turnira (nedjelja 27.09.u 16 sati i 30 minuta), a zbog učešća ekipa iz Crne Gore i Hrvatske i njihove nacionalne televizijske kuće će također prenositi ovaj sportski događaj.

Poziv da budu gosti na turniru upućen je i predstavnicima europske vaterpolo federacije LEN-e jer je želja organizatora iz vaterpolo kluba Bosna i Olimpijskog bazena Otoka da ovaj turnir bude tradicionalan i uđe u službeni kalendar LEN-a.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.