la liga

ELCHE - REAL 1:1 Glupost Carvajala poništila krasan Modrićev gol

Foto: Getty Images/Guliver Image

REAL je u 16. kolu La Lige odigrao samo 1:1 u gostima kod Elchea i tako dopustio Atleticu da se odvoji na prvome mjestu.

Zidaneova momčad povela je u 20. minuti krasnim golom Luke Modrića. Marco Asensio je pucao s 25 metara i pogodio gredu, a hrvatski reprezentativac je odlično pratio akciju i između dva protivnička igrača glavom odbijanac poslao u gol za 0:1.

Real bi vjerojatno zadržao prednost da nije bilo Daniela Carvajala koji je u 52. minuti potpuno nepotrebno skrivio penal. Realov bek je kod jednog ubačaja iz slobodnog udarca rukama držao i onda još za dres potezao Barragana dva metra od suca koji je odmah dosudio penal koji je Fidel zabio za 1:1.

Mogao se Carvajal iskupiti nešto kasnije kad je odlično pucao nakon solo akcije, ali je Badia fantastičnom reakcijom spasio siguran gol. Real je stiskao u nastavku, ali nakon Carvajalove šanse nije previše toga napravio pred golom Elchea koji je duboko u sudačkoj nadoknadi mogao do senzacionalne pobjede. Verdu je odlično izveo slobodan udarac, ali je Courtois krajnjim naporom izvadio loptu iz samoga kuta.

Elche je tako zaustavio Realov niz od pet pobjeda u svim natjecanjima. Branitelj naslova sad ima dva boda manje i dvije utakmice više od vodećeg Atletica.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.