TRANSFERI

Dva kluba potvrdila dolazak istog igrača u razmaku od samo 15 minuta

Foto: Twitter

RAFIDINE ABDULLAH danas je dospio u centar pažnje nakon što su njegov dolazak u ekipu najavila dva kluba u razmaku od samo 15 minuta. Naime, i Hercules i Stade Lausanne su objavili dolazak francuskog veznjaka.

Bivši Marseilleov igrač Abdullah je slobodan igrač, nakon što mu je istekao ugovor s belgijskim Waasland-Beverenom te je pronašao novi klub. 

Švicarci potvrdili dolazak

Švicarski drugoligaš Stade Lausanne je danas u 10:36 objavio vijest na Twitteru uz koju se nalazila fotografija igrača kako se rukuje s ljudima iz kluba. 

"Stade Laussanne-Ouchy potvrđuje dolazak Rafidinea Abdullaha! Igrat će za naš klub do ljeta 2021. Dobrodošao, Rafidine!" stoji u priopćenju.

Španjolci imaju druge planove

Međutim, španjolski Hercules je imao druge ideje. U 10:50 objavili su fotografiju Abdullaha u Herculesovoj trening opremi.

"Vezni igrač Rafidine Abdulla se priključio Herculesovom treningu. Klub ima mogućnost da ga zadrži ako zadovolji na probi", stoji u objašnjenju na njihovom Twitteru. Još uvijek nije jasno za koji je od ova dva kluba Abdullah stvarno potpisao. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.