Dva dana prije Hajduka: Trener Unireje Ronny Levy dao otkaz!

PREMA vijestima koje stižu iz Rumunjske, izraelski trener Ronny Levy odlučio je napustiti klupu Unireje.

Rasulo koje vlada u Unireji Urziceni, Hajdukovom protivniku u play offu Europske lige, iz dana u dan sve je veće. Najnoviji udarac odlazak je iskusnog izraelskog trenera Ronnyja Levyja, koji je izgleda ipak pristao odraditi dvije utakmice protiv Bijelih jer je upoznat sa stanjem u momčadi, a kako bi Rumunji imali barem kakve-takve šanse protiv Splićana.

Nakon predsjednika Stoice, sportskog direktora Raducana, otišao i Levy

Prisjetimo se, u proteklih desetak dana Unireju su napustili predsjednik Dan Stoica te sportski direkor Narcis Raducan. Uvelike se spominjao i odlazak Izraelca, međutim, presjednik Uprave kluba Dumitru Buscaru uspio je nekako Levyja nagovoriti da ostane.

Ipak, dogovor nije dugo trajao, a danas popodne razumijevanje Izraelca popustilo je. Sve je popratio izjavom: "Odlazim jer ne mogu motivirati igrače za važne susrete zbog finacijskih problema u klubu. To je sve i to je ono najiskrenije i najosnovnije."

Presudilo ovosezonskih pet utakmica bez pobjede i postignutog gola?

Unirea je ove sezone odigrala pet službenih utakmica, a upisala je tri poraza i dva remija. U svih pet utakmica nije postigla ni jedan jedini pogodak. A upravo ti slabi rezultati, izgleda, bili su kap koja je prelila čašu strpljenja izraelskog stratega.

Inače, Ronny Levy bio je dugogodišnji trener svih uzrasta Maccabi Haife, koju je vodio od 1998. godine do 2008., a s kojom je osvojio tri naslova prvaka Izraela i tri izraelska Kupa. Prije dvije godine odradio je sezonu u Maccabi Petah Tikvi, da bi 2009. godine postao trener rumunjske Unireje, s kojom je vrlo uspješno igrao u Ligi prvaka.

Na koncu dodajmo kako, usprkos ovim informacijama, treba ostati oprezan. Nije nemoguće da su ovakve igrice hvatanje za slamke rumunjskog kluba, čiji čelnici jedini spas vide u ležernom pristupu Bijelih na Poljudu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.