NBA LIGA

Durant objasnio zašto bi Warriorsi bili prvaci da se nije ozlijedio

Foto: Getty Images / Guliver Image

KEVIN DURANT uoči početka nove NBA sezone gostovao je u kulinarskoj emisiji Sergea Ibake "How Hungry Are You?" (Koliko si gladan?), u kojoj španjolski košarkaš podrijetlom iz Konga prijateljima priprema delicije koje su većini zapadnog svijeta odvratne, poput raznih insekata, bikova penisa...

Njih su dvojica prvi dio NBA karijere provela zajedno u Oklahoma City Thunderu, a onda je svaki otišao svojim putem. Ponovno su se susreli u ovogodišnjem finalu u kojem su Ibakini Toronto Raptorsi iskoristili novu ozljedu nedovoljno oporavljenog Duranta u šestoj utakmici i omjerom 4:2 osvojili prvi naslov prvaka.

Razgovarajući tijekom emisije, naravno da su se dotaknuli tog finala. Razgovor je protekao u prijateljskom podbadanju.

Ibaka: Misliš li da biste nas pobijedili da se nisi ozlijedio?

Durant: Naravno.

Ibaka: Jesi li siguran? Jesi li 100 posto siguran, brate? Išlo nas je, bilo smo vrući poput vatre. Nitko nas nije mogao zaustaviti.

Durant: Ja bih mogao. Bio bih kao Sub-Zero, haha.

Ibaka: Možda bi serija otišla u sedmu utakmicu, ali kako smo igrali, imali smo dovoljno samopouzdanja da pobijedimo.

Durant: Ajmo ovako. Da ste ušli u sedmu utakmicu protiv dvostrukog prvaka, nema šanse da biste pobijedili. Nikakve. Morali ste nas dobiti u šestoj, kao što jeste. Ali da sam ja bio tamo, ne biste nas pobijedili kod kuće.

Ibaka: Znaš da smo vas skoro dokrajčili već u petoj, zar ne?

Durant: Da. A i šestu ste skoro izgubili. Klay Thompson se ozlijedio i skoro ste svejedno izgubili. U šestoj utakmici bismo vas razbili u vašoj dvorani. A u sedmoj... Jasno ti je da bi se mogla čuti igla kako pada u vašoj svlačionici prije utakmice. Bili biste potpuno potreseni.

Ibaka: Da.

Durant: Potpuno potreseni.

Ibaka: Da, u pravu si, haha. Ali bili smo vrući i zato smo prvaci.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.