Drago Ćosić javio se Indexu SMS porukom

Foto: Index, HRT

NAKON što je procurila informacija da na HRT-u još od kraja SP-a, na nalog FIFA-e, traje istraga zbog sumnje u preprodaju korporativnih ulaznica za finale SP-a u Rusiji između Hrvatske i Francuske, državna televizija službeno se još nije oglasila.

No, odgovorni na Prisavlju skinuli su s programa Dragu Ćosića i kazali mu da se ne mora vratiti na posao. Ćosić je trebao putovati u Portugal, gdje večeras igra hrvatska reprezentacija, ali na put je otišao drugi novinar...

FIFA je alarmirala krovnu europsku organizaciju javnih tv servisa (EBU) da je stopirala preprodaju ulaznica za finale SP-a, a prema serijskoj broju pripadaju EBU-i, partneru FIFA-e. Prema dostupnim informacijama, 40 ulaznica za finale povezuju su se s Dragom Ćosićem. Prema izvorima s HRT-a, on i koordinator Saša Dedić, raspolagali su s ulaznicama prema vlastitom nahođenju. Sve je još neslužbeno, ali Ćosić je kolegama priznao da je u problemu. Kako doznajem, većina kolega bijesni su zbog situacije koja je sramotna za cijelu kuću i baca veliku mrlju na one koji su pošteno i dobro odradili posao tijekom SP-a. 

Kada smo ga kontaktirali, Ćosić se zahvalio se i poručio: "Prema savjetu odvjetnika ne bih sada ništa kazao. Bit će prilike" 

Još uvijek čekamo odgovore FIFA-e, EBU-a i HRT-a.

Službeni HRT šuti, ali jasno je da su informacije o aferi, puštene u medije, mogle imati samo osobe iz kuće.

 

>>> Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Dragu Ćosića, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag Drago Ćosić.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.