KREĆU PREGOVORI Ključni mjesec za budućnost Marija Mandžukića

Foto: Getty Images / Guliver image 

ČELNICI Juventusa idući mjesec razgovarat će s Marijom Mandžukićem o njegovoj budućnosti u Torinu. Vijesti donose autori upućeni u zbivanja u Juventusu. Navode da će prvak Italije ponuditi reprezentativcu Hrvatske novi ugovor. Trenutno je među njima dogovorena suradnja do 2019. godine.

Mandžukić je stigao u Torino u ljeto 2015. godine iz Atletica koji je zauzvrat dobio 19 milijuna eura u tri rate i potencijalno dodatna dva milijuna zavisno o Mandžinom učinku. Odredili su ga kao zamjenu za Higuaina, ali Max Allegri pretvorio ga je u krilnog napadača koji se po potrebi vraća u dubinu na lijevoj strani i pokriva široki prostor na terenu.

Izvori oko kluba kažu da Mandžukić želi igrati udarnu špicu, no od toga ne radi dramu. Prima pozive iz Engleske (West Ham) i Kine, ali fokusiran je na Juventus.

U travnju, mjesec dana prije 31. rođendana, krenut će u pregovore sa svojim klubom. Ključno će biti ime trenera koji će iduće sezone voditi Juventus. S ostankom Allegrija i Mandžukić bio korak bliže produljenju boravka.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.