Đoković, Ančić i Agassi igrali balote na travnjaku Wimbledona

Foto: Screenshot

VELIKI interes izazvao je dolazak Marija Ančića u Wimbledon. Nekad najbolji junior svijeta i osvajač Davis Cupa s Hrvatskom, kojem je teška bolest okončala karijeru, stigao je pomoći Novaku Đokoviću u povratku na vrh. Tek ćemo vidjeti hoće li najzanimljivija suradnja na Touru donijeti srpskom tenisaču pomak u igri, ali već je jasno da je Ančić unio malo pozitivne atmosfere na Novakove treninge.

Nakon zajedničkog treninga u Wimbledonu, Đoković i njegovi savjetnici Ančić i Andre Agassi zaigrali su balote na teniskom terenu dok ih je stotine fanova promatralo uz ogradu. Prema onome što se može vidjeti, Agassiju bi dobro došle Ančićeve instrukcije.


 
Đoković se priprema za prvi meč u Wimbledonu, u utorak igra protiv Martina Kližana, kojeg je pobijedio tri puta u tri međusobna meča.

Mario Ančić pridružio mu se kako bi mu pomogao pripremiti se za pohod na vimbldonski trofej, ali nisu isključili mogućnost nastavka suradnje. Ančić je u svom prvom nastupu na slavnom turniru porazio Rogera Federera, a najbolji rezultat na Wimbledonu bilo mu je polufinale.

 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.