HNL

Dinamo produžio ugovor s otkrićem jesenskog dijela sezone

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

DINAMO je potpisao novi višegodišnji ugovor s desnim bekom Sadeghom Moharramijem.

Stari ugovor 24-godišnjeg Iranca isticao je na ljeto 2023. godine, a iz Dinama nisu otkrili do kada je potpisan novi ugovor s igračem koji je 2018. godine stigao iz Persepolisa za 900 tisuća eura.

Moharrami prema Transfermarktu vrijedi 700 tisuća eura

"Jako sam sretan u Dinamu i u Zagrebu, trudim se i dajem sve od sebe i drago mi je što je klub prepoznao moj rad. Iskoristit ću maksimalno svaku priliku koju dobijem, tako je bilo i do sada. Uvijek napominjem, ovdje se osjećam kao kod kuće i sretan sam što svi zajedno proživljavamo neke od najljepših trenutaka koji postoje u nogometu. To je veliki uspjeh i privilegij za mene osobno, ali i za cijelu ekipu. Drago mi je i sretan sam što sam dio ove Dinamove priče", rekao je Moharrami nakon potpisa novog ugovora s Dinamom.

On je ove sezone za hrvatskog prvaka odigrao 14 utakmica bez gola i asistencije, ali je bio važan kotačić obrane koja je tek u posljednjem kolu grupne faze Europa lige primila prvi pogodak.

Moharrami je u karijeri upisao i četiri nastupa za reprezentaciju Irana, a trenutno je prema Transfermarktu procijenjen na 700 tisuća eura vrijednosti.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.