"Dinamo je predvođen igračem utakmice Moralesom prošao varljivi test protiv Pjunika"

U SINOĆNJEM dvoboju protiv Pjunika Dinamo je nakon pola sata zabio Pjuniku pa u drugom poluvremenu u pet minuta s još dva gola slomio otpor žilavih Armenaca. Modri igrom nisu impresionirali gledatelje pred malim ekranima, ali su se na kraju ipak zasluženo plasirali u treće pretkolo što i nije naročito popraćeno u stranim medijima.

 U svom izvješću s utakmice Uefin izvjestitelj navodi kako je "Dinamo prošao varljivi test protiv prvaka Armenije Pjunika."

Inicijativa preuzeta pod paskom Moralesa, zbijanje redova uoči uzvrata

"Gosti su u uvodnom dijelu utakmice zadali Dinamovcima dosta brige, ali su nogometaši hrvatskog prvaka predvođeni igračem utakmice Pedrom Moralesom preuzeli inicijativu i golovima Marija Mandžukića, Milana Badelja i Dejana Lovrena osigurali plasman u sljedeću fazu", stoji na Uefinim stranicama gdje je posebno istaknut učinak Pedra Moralesa:

"Pjunik je prije tjedan dana zadržao Dinamo da im ne postigne nijedan pogodak, a u impresivnom su stilu započeli utakmicu u Zagrebu. Ipak, njihova je energija splasnula nakon pola sata igre kada je Mandžukić doveo Dinamo u vodstvo nakon asistencije Moralesa. Čileanac je asistirao i kod drugog gola vrativši fino povratnu loptu Badelju, a priču je upotpunio Lovren pogotkom u 66. minuti", završava izvjestitelj Uefe.

Goal.com se Dinamove utakmice dotaknuo s tek jednom rečenicom: "Nakon prve utakmice bez golova, nogometaši zagrebačkog Dinama zbili su redove uoči uzvratne utakmice i glatko slavili s 3:0".

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.