NOGOMET

Dinamo je odveo nadu Hajduka, a sad je šalje na dno slovenske lige

Foto: NK Bravo

DINAMO je 19-godišnjeg napadača Roka Baturinu na posudbu do kraja sezone poslao u redove slovenskog prvoligaša NK Brava.

Baturina je sin bivšeg nogometaša Mate Baturine, a nije se uspio nametnuti za prvu momčad zagrebačkog kluba, iako ga je Bjelica prijavio za Ligu prvaka kao jednog od osam mladih igrača na popisu.

Baturina je bio nekadašnja nada Hajduka, no Dinamo ga je uspio dovesti. Baturina ima samo jedan nastup u HNL-u za seniore Dinama, a u drugoj momčadi je bio u prvom sastavu.

U 13 nastupa u 2. HNL mladi napadač zabio je pet golova.

Iz Dinama na dno slovenske lige

Baturina bi novom klubu trebao pomoći u borbi za ostanak u prvom rangu Slovenije. Bravo je trenutno na predzadnjem mjestu.

"Drago nam je što smo se uspjeli dogovoriti s Dinamom da nam se pridruži mlad i vrlo perspektivan igrač. U svakom slučaju, Roko će dodatno pooštriti konkurenciju u napadu, što je vrlo dobro za dinamiku unutar momčadi. Siguran sam da smo dobili ono što nam je i trebalo u napadu i da će se brzo integrirati u naš sustav. Dobro došao", rekao je Dejan Močnik, sportski direktor slovenskog kluba.

"Igrači su me primili vrlo brzo. U Ljubljani se osjećam odlično i želim pomoći momčadi da postigne svoje ciljeve. Naravno, također želim što više vremena provesti na terenu i doprinijeti dobrom rezultatu", izjavio je Baturina nakon potpisa.

Rezultati by SofaScore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.