GNK DINAMO

Dinamo iskoristio 19-godišnjeg juniora da promovira mjere štednje

Foto: Dinamo

DINAMO je danas na službenim stranicama izvijestio o prelasku 19-godišnjeg Edina Julardžije u prvu momčad, a objavu o velikom danu za juniora koji je u klubu od šeste godine iskoristio je da promovira mjere štednje koje još ne prihvaća prva momčad zbog čega je između ostalog došlo do raskola u klubu.

U Dinamovoj službenoj objavi navodi se kako je talentirani junior potpisao ugovor pod novim štedljivim mjerama i time postao prvi koji je praktički pristao na Dinamovu odluku koju Nenad Bjelica i njegova momčad odbijaju.

Julardžija je imao stipendijski ugovor, a kod potpisa profesionalnog je pristao na manju plaću nego što bi to bilo da nema koronavirusa. 

"Ne mogu vam opisati što za mene znači ovaj potpis. Od prvog dana i dolaska u Maksimir jedini cilj je bio igrati za prvu momčad i danas sam korak bliže ostvarenju snova. Svjestan sam vremena u kojima se nalazimo, situacije u društvu i onoga što dolazi nakon korone, ali mislim da se s jednim pozitivnim stavom možemo suočiti sa svim izazovima. Hvala klubu koji vjeruje u mene, dosadašnjim trenerima i suigračima te obitelji bez koje bi ovo bilo nemoguće", rekao je 19-godišnji veznjak nakon potpisa ugovora.

Htio ga je i Chelsea

Prije pet godina bio je na radaru skauta Chelseaja, a prošle sezone htjeli su ga i klubovi iz Italije i Njemačke.

Julardžija je rođen u Zagrebu 2001. godine, a sa šest godina je počeo trenirati za Modre. Trenutno je član U19 reprezentacije Hrvatske.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.