Didulica na treningu dobio udarac u glavu

NOVA nesreća za hrvatskog golmana AZ Alkmaara Joeyja Didulicu. Na treningu u Ateni, uoči gostovanja kod Olympiacosa u Ligi prvaka, lopta ga je punom snagom udarila u glavu.

Hrvat (32), drugi vratar nizozemskoga nogometnog prvaka, nokautiran je završio iza gola, gdje je desetak minuta sjedio naslonjen o reklamni pano u grogiranom stanju.

Čini se da posljedica od udarca nema, no vodstvo kluba iz mjera se opreza odlučilo poštedjeti Didulice mogućeg sudjelovanja u utakmici. Iz Nizozemske je tako hitno na put za Atenu krenuo treći golman kluba Erik Heijblok, koji će sjesti na klupu za pričuve kao rezerva prvom vrataru, argentinskom reprezentativcu Sergiju Romeru.

Bivšem hrvatskom reprezentativcu nije prvi put da ima problema s glavom. Prošlog je proljeća pretrpio lakši potres mozga nakon sudara s Ajaxovim napadačem Luisom Suarezom. U listopadu 2006. godine nakon sudara s hrvatskim Australcem iz PSV-a Jasonom Culinom zaradio je težak potres mozga, zbog kojeg je izvan travnjaka proveo gotovo dvije godine.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.