Didulica: Moramo uživati u svakoj utakmici Lige prvaka

Ždrijeb nogometne Lige prvaka nije pomazio nogometaše nizozemskih prvaka, pa će tako AZ Alkmaar igrati u skupini H zajedno s Arsenalom, Olympiacosom i Standardom.

Jaki klubovi bit će pravi test za nizozemski sastav čija vrata čuva hrvatski golman 32-godišnji Joey Didulica, koji je udijelio pokoji savjet suigračima, te iskoristio priliku za nahvaliti trenera momčadi Ronalda Koemana.

"On zna što ovo natjecanje znači na fizičkom i psihičkom planu za nas. Igrao je finala onoga o čemu mi možemo samo sanjati. Kada nešto kaže, mi slušamo, a govori nam da moramo vjerovati", izjavio je Didulica, koji je s Alkmaarom nedavno produljio ugovor na dodatne dvije sezone, za Voetbal International.

Inače, Didulica nosi iskustvo igranja iz Lige prvaka, i to iz Ajaxa gdje mu je trener bio upravo Koeman, pa može prenijeti dio iskustva na igrače koji nisu osjetili čar igranja u elitnom klupskom nogometnom natjecanju.

"Moj bi im glavni savjet bio", uživajte, možda vam je posljednji put. Ili, kao u mojem slučaju, morat ćete čekati šest godina na novu priliku", zaključio je hrvatski vratar.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.