ufc

Dana White objavio ime sljedećeg Khabibovog protivnika

Foto: EPA

DANA WHITE, predsjednik UFC-a, potvrdio je ime sljedećeg protivnika Khabiba Nurmagomedova.

U intervju za The Schmo White je otkrio da će se Khabib boriti protiv Tonyja Fergusona početkom 2020. godine.

Bit će to borba za naslov u lakoj kategoriji. Pojas je kod Khabiba koji se borio samo jednom poslije skandala s Conorom McGregorom. Khabib je prebio slavnog Irca, no više se pričalo o događanjima nakon borbe. Članovi Khabibovog tima potukli su se u dvorani s trenerima McGregora, a u tučnjavi je sudjelovao i sam Khabib.

White je u intervjuu prokomentirao i UFC 244, za koji su fanovi mislili da će biti ugrožen nakon lažne doping afere Natea Diaza, no meč s Masvidalom će se ipak održati.

"Nisam nikada pomislio da će meč biti otkazan ili nešto tako. Iza kulisa se često susrećemo s mnogim takvim stvarima u tjednu eventa. Činimo to jako dugo. I sada se događaju razne stvari za koje javnost ne zna. Nate Diaz je odlučio to podijeliti s javnosti. Uvijek postoje stvari s kojima se moramo nositi. I zato smo jedni od najboljih koji se bave ovakvim poslom. Bitno je da svaki put riješimo problem i osiguramo da se meč na kraju i dogodi", rekao je White pa komentirao dvoboj Khabiba i Fergusona.

"Dogovaramo taj dvoboj, to je očito sljedeći meč za Khabiba. Samo ga trebamo dogovoriti do kraja. Početak 2020. godine bi se trebao dogoditi", potvrdio je White.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.