HRVATSKI NOGOMETAŠI

Daily Record: Bilić gubi klupu bivšeg prvaka Europe zbog ludog Irca

Foto: EPA-EFE

OTOČKI Daily Record donosi informaciju da će Roy Keane postati novi menadžer Celtica umjesto Neila Lennona. Privremeno rješenje nakon odlaska Brendana Rodgersa u Leicester, Lennon će napustiti klubu bivšeg prvaka Europe nakon subotnjeg finala škotskog kupa. 

To su ujedno i loše vijesti za Slavena Bilića, koji je bio spominjan u kontekstu sljedećeg Celticovog menadžera.

>>> BBC: Slaven Bilić potvrdio da želi klupu bivšeg prvaka Europe i otočkog velikana

Škoti su pisali kako je bivši hrvatski izbornik bio oduševljen tom idejom te odmah počeo raditi na analizi i upoznavanju igračkog kadra kako bi bio što spremniji za novi posao.

Taj će posao, čini se, otići u ruke ludom Ircu Keaneu, bivšem kapetanu Manchester Uniteda koji je u trenerskoj karijeri odbio Sunderland i Ipswich Town. Poslije toga je radio kao pomoćni trener u reprezentaciji Irske, Aston Villi i Nottingham Forrestu.

Keane je nakon 12 godina igranja za Manchester United odigrao deset utakmica za Celtic 2006., što je bilo dovoljno da ga klupske pristalice itekako zavole.

Slaven Bilić je inače prije tri mjeseca dobio otkaz u Al-Ittihadu, najtrofejnijem klubu Saudijske Arabije. Ondje se bivši hrvatski izbornik zadržao samo pet mjeseci.

Biliću je to bio drugi otkaz u godinu i pol, otkako je u studenome 2017. godine napustio West Ham.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.