Daily Mail: Kane, budi kao Modrić

Foto: Guliver Image

HARRY KANE je u ponedjeljak navodno obavijestio klupske čelnike da ovog ljeta želi ostvariti transfer u neki drugi klub.

Kapetan engleske reprezentacije u srpnju će napuniti 28 godina i ovo mu je jedna od zadnjih prilika da ode u klub u kojemu će moći osvajati trofeje. Nakon što su Rangersi osvojili naslov prvaka Škotske, na društvenim mrežama pojavio se podatak prema kojem je Jermaine Defoe 87. igrač koji je otišao iz Tottenhama i osvojio trofej negdje drugdje otkad su Spursi osvojili svoj zadnji trofej, i to Liga kup 2008. godine.

Tim povodom je i Daily Mail objavio tekst u kojem savjetuje Kaneu da zaista ode želi li osvojiti nešto do kraja karijere.

"Harry, zapiši si ovo. Odlazak iz Tottenhama zaista će ti donijeti trofeje. Pitaj ove dečke. Modrić je s Realom osvojio 17 titula, Paulinho je dominirao u Kini, a čak su i Adel Taarabt i Vincent Janssen završili s peharom u rukama", stoji u naslovu teksta u kojem je nabrojeno 26 najvećih zvijezda koje su otišle iz Spursa pa osvojile trofej.

"Modrić je bez ikakve sumnje bivši igrač Spursa s najvećom karijerom. Hrvat je postao jedan od najboljih igrača u povijesti Real Madrida osvojivši četiri Lige prvaka, dvije La Lige, Svjetsko klupsko prvenstvo četiri puta i tri UEFA-ina superkupa. Dok su svi ostali igrači s našeg popisa uglavnom osvajali titule u manje poznatim nacionalnim prvenstvima, upravo su Modrićevi rezultati ono što Kane želi ponoviti", stoji u tekstu u kojem je spomenut i Vedran Ćorluka:

"Poznatiji kao Charlie u Tottenhamovim hodnicima, Ćorluka je otišao s White Hart Lanea 2012. godine i karijeru je završio u Rusiji, gdje je osvojio naslov prvaka, četiri kupa i superkup."

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.