Da su Grci znali ovo, bježali bi od trenera BiH

Foto: Screenshot

I DALJE se prepričava opća tučnjava koja se dogodila u Zenici nakon remija Bosne i Hercegovine i Grčke (0:0), u 6. kolu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo. Stephane Gilli, prvi pomoćnik izbornika Mehmeda Baždarevića, nokautirao ne grčkog igrača Giannotasa nakon gužve, a da je gostujući nogometaš znao podatak u vezi Francuza, sigurno bi bio oprezniji.

"Volim kick-box. Trenirao sam ga dugo vremena sa svojim prijateljem Olivierom Cerdanom koji je šest puta bio svjetski prvak", otkrio je u razgovoru za Dnevni Avaz Gilli u studenom prošle godine.

On je udario Grka i izbio mu dva zuba te će vjerojatno biti žestoko kažnjen, a u njegovu obranu stao je Baždarević.

"Krivo mi je što se sve to dogodilo. Stephane je krenuo smiriti situaciju, a onda su ga napali grčki igrači i to je bilo u samoobrani", smatra Meša. 

Nakon remija s Grčkom Baždarević se našao na udaru javnosti. Njega navijači optužuju da je loše spremio momčad za možda najvažniju utakmicu u kvalifikacijama, nakon koje je Svjetsko prvenstvo sve dalje...

"Sada je lako me napadati. Možete me vi, novinari, sada napasti gdje je bio Mate Jajalo na utakmici na Bilinom polju, da ga nije bilo u veznom redu, zajedno s Miralemom Pjanićem. No zaboravljate da je Jajalo sjajno odigrao prvi susret protiv Grka. Po meni, on je i u ovoj utakmicu ispunio moja očekivanja, dok su drugi trebali i morali biti bolji. O tim drugima ćemo kasnije, bit će prilike", zaključio je Baždarević. 
 

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.