Cro Cop napao legendu: "On je bezobrazni jadni miš"

Foto: Facebook

MIRKO FILIPOVIĆ prošle godine trebao se boriti protiv Wanderleija Silve u četvrtfinalu Rizinova Grand Prixa u Japanu, ali je legendarni Brazilac otkazao nastup u posljednjem trenutku. 
 
Prvo je Cro Cop starom rivalu poručio da će ga prebiti ako ga slučajno vidi negdje u Japanu, a zatim poručio da bi trebao uzeti par kutija hrabrina od 100 mg (tablete za hrabrost).
 
"Kakav je on to čovjek? Kad sam ispred njega kaže mi da sam legenda, a putem interneta govori sranja. Ne smije mi to reći u lice i skriva se iza računala. On se zapravo boji mene jer je kukavica", odgovorio je Silva.
 
Cro Cop se nedavno na Facebooku obratio svojim navijačima, a jedna od tema bio je i Silva.
 
"S njim je gotova priča, taj miš ne može sa mnom u ring više. Imao je priliku, nije htio i ne želim mu dati priliku više. On je jadnik, bezobraznik i pao mi je u očima. Katastrofa", rekao je Filipović iako se spominjalo da bi moglo doći do njihova okršaja. Večeras se Silva u Bellatoru bori protiv Chaela Sonnena.
 
Sada Filipović, koji je službeno u mirovini, čeka rasplet s Fedorom Emelianenkom. Želi da mu okršaj s jednim od najvećih u povijesti, protiv kojeg se borio prije 12 godina i izgubio, bude oproštajna borba.
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.