Crnogorci: Pobijedili smo Hrvatsku, suce i publiku

Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL

HRVATSKA je u posljednjem kolu po skupinama izgubila od Crne Gore nakon peteraca 15:13 i kao druga u skupini ide u četvrtfinale. Crna Gora je treća u skupini iza Španjolske i Hrvatske, a ispred Francuske ide u osminu finala. Bila je ovo utakmica kojom nisu zadovoljni ni Hrvati ni Crnogorci.

Mediji u susjedstvu puni su kritika na suđenje. Sporan trenutak po njima je poništenje pogotka Đure Radovića, koji bi bio za pobjedu. Zato Radiotelevizija Crne Gore navodi da je njihova reprezentacija pobijedila "hrvatsku reprezentaciju, suce i publiku u Gružu". Crnogorski portal Vijesti također navodi da su suci "pogurali Hrvatsku".

Izbornik Crne Gore: Kontrolirali smo utakmicu

''Odigrali smo izuzetnu utakmicu u fantastičnoj atmosferi. Bili smo pravi, nismo odstupili i kontrolirali smo utakmicu nakon što smo se vratili u igru, i pored okolnosti koje nam nisu išle na ruku. Izdržali smo i s igračem manje, dali gol za izjednačenje i imali i šansu za pobjedu u regularnom dijelu, što bi nam puno značilo”, rekao je izbornik Crne Gore Vladimir Gojković.

I hrvatski izbornik Ivica Tucak žalio se na suđenje

"Pa, ja ne mogu vjerovati da dva suca ne vide očito udaranje laktom u glavu, nego tek nakon moje intervencije gdje ja moram glumiti nekog luđaka. Nažalost, nakon toga smo odmah promašili peterac i to nismo naplatili. Odmah je, naravno, išlo isključenje na suprotnoj strani, tako da... No dobro, sami smo krivi, ali da je bilo svega danas, bilo je", rekao je Tucak nakon utakmice.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.