EURO 2020

Courtoisova sestra se dovela u neugodnu situaciju, zbog čega se sad ispričala

Foto: EPA

SESTRA Thibauta Courtoisa Valerie ispričala se Leonardu Spinazzoli nakon što ga je optužila da hini ozljedu u utakmici između talijanske i belgijske reprezentacije na Euru te tako uzima vrijeme potrebno Belgiji za nadoknadu rezultata.

Spinazzola je zamijenjen u 79. minuti ogleda u kojem je Italija tad vodila (kasnije i pobijedila) 2:1 nakon što mu je pukla Ahilova tetiva. Valerie Courtois utakmicu je pratila s tribina Allianz Arene na kojoj je ogled igran te je u tim trenucima, koristeći se Instagramom svog brata, golmana belgijske reprezentacije, optužila Spinazzolu da troši vrijeme preostalo za igru.

Uz objavu videa na kojem se Spinazzoli ukazuje pomoć bila ga je optužila za prevaru. Kasnije je potvrđena težina Spinazzoline ozljede pa je Valerie, inače odbojkašica koja nastupa za Stade Francais, objavila ispriku, ovaj put na svom profilu na Instagramu.

''Jako mi je žao što je Europsko prvenstvo za Spinazzolu završilo na ovakav način. Ispričavam se za svoju reakciju u trenutku i nadam se da će se uspješno oporaviti'', poručila je.

Spinazzola je u ovom prijelaznom roku bio povezivan s odlascima u Tottenham, Barcelonu, ali i Real Madrid u kojem nastupa i Thibaut Courtois.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.