TRANSFERI

Corriere dello Sport: Inter ne želi Rakitića. Prestar je

IVAN RAKITIĆ u zimskom prijelaznom roku nakon pet i pol godina napušta Barcelonu jer je ove sezone od nezamjenjivog postao rezerva.

Katalonski mediji pišu da je za Rakitića najviše zainteresiran Inter i da zato Barcelona nudi zamjenu kojom bi u Milano poslala Rakitića i Artura Vidala, još jednog nezadovoljnika, a u suprotnom smjeru otišao bi Stefano Sensi (24), veznjak koji sjajno igra za Inter otkako je ljetos došao iz Sassuola na posudbu s opcijom otkupa ugovora za 25 milijuna eura. 

Ali talijanski Corriere dello Sport piše da Inter ni ne pomišlja na ovakvu trampu. Prvi razlog za to je što Rakitić na proljeće puni 32, a Vidal 33 godine i dovesti njih kako bi ostali bez osam godina mlađeg Sensija nema nikakvog smisla.

Nadalje, isti izvor navodi kako je Interov strateški cilj da u idućih nekoliko prijelaznih rokova nastavi proces "talijanizacije momčadi". Zato su mu prvi pikovi Sandro Tonali iz Brescije te Federico Chiesa i Gaetano Castrovilli iz Fiorentine.

Corriere dello Sport ističe da Inter doista želi u siječnju dovesti pojačanje u veznom redu, ali da im je meta mladi igrač sredine terena koji je snažan, a Rakitić ne ispunjava te kriterije. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.